Ресторани кои имаат урнебесни идеи за послужување на храната

Хипстерскиот начин на живот стана толку популарен во денешно време што и рестораните се обидуваат да го имитираат. За жал, не е лесно да се биде хипстер, бидејќи доволно е да направите мала грешка за да се претворите од хипстери во невидени катастрофи. Следниве ресторани навистина претерале со послужувањето на храната. Во продолжение погледнете ги нивните урнебесни идеи и размислете дали би сакале вашиот оброк да изгледа вака…

Попладневен чај во полици за книги

Ресторани кои имаат урнебесни идеи за послужување на храната

Тортички

Ресторани кои имаат урнебесни идеи за послужување на храната

Сите зборови се излишни

Ресторани кои имаат урнебесни идеи за послужување на храната

Јајце во трофеј

Ресторани кои имаат урнебесни идеи за послужување на храната

Кој вели дека една чаша не може да собере сѐ?!

Ресторани кои имаат урнебесни идеи за послужување на храната

Продолжете на следната страница за останатите урнебесни фотографии…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар