Жалам што немаше баш добар ден. Само сакам да те потсетам дека те сакам и дека сум секогаш тука за тебе. Сега уживај во едно пиво и потоа дојди да ми ги зграпчиш градите кога ќе бидеш подготвен.
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар