Драга жено (шеќерни гради), најискрено заборавив на овие. По ѓаволите, ќе земам утре. Задржи ја пораката и ќе се откупам со едно бесплатно секси поминато време за да се оддолжам за непријатностите (бидејќи секси време поминато со овој дечко надокнадува за сѐ!!!) – Искрено, твојот Рис крцкаво љубен маж
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар