Јас, при здрав разум и тело, потврдувам дека го замолим маж ми да ме разбуди утрово во 5 часот, петок, 3-ти октомври 2014. Дополнително, се согласив дека нема да се налутам кога маж ми ќе ме разбуди, сѐ додека не ме разбуди така што ќе ми ја зграпчи градата и ќе ја протресе. 2/10/2014
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар