Шејн, се топиш како локва во моите гаќички. Од тебе мозокот ми станува глупав и срцето ме боли. Посакувам никогаш да не си се родил. Жалам, не ме бидува за ова.
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар