Утрово во гардероберот имаше пајак кој изгледаше многу гадно. Не можев да го дофатам. Истреси ги сите алишта пред да ги облечеш.
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар