Погледнете ги овие луѓе кои длабоко зажалиле поради тоа што купиле работи преку Интернет

Купувањето работи преку Интернет е многу ризично. И покрај тоа што луѓето секојдневно слушаат за лажните веб-сајтови и неквалитетните кинески марки, тие не можат да им одолеат на ниските цени и купуваат работи со помош на неколку кликови. Мора да признаеме дека понекогаш се случуваат пропусти при нарачките и испораките, но тешко е да се замисли како одговорните дозволиле да се направат вакви катастрофални грешки! Погледнете ги овие незадоволни купувачи и нивните целосно утнати онлајн нарачки…

Секогаш проверувајте ги димензиите пред да нарачате нешто од Амазон

Погледнете ги овие луѓе кои длабоко зажалиле поради тоа што купиле работи преку Интернет

Овој маж нарачал чизми за планинарење, но добил нешто сосема поинакво…

Погледнете ги овие луѓе кои длабоко зажалиле поради тоа што купиле работи преку Интернет

Замислете си да нарачате црни тренерки и да го добиете ова!

Погледнете ги овие луѓе кои длабоко зажалиле поради тоа што купиле работи преку Интернет

Се чини дека овие хеланки се премногу мали…

Погледнете ги овие луѓе кои длабоко зажалиле поради тоа што купиле работи преку Интернет

Сигурни сме дека ќе добиете многу чудни погледи ако облечете ваква маичка

Погледнете ги овие луѓе кои длабоко зажалиле поради тоа што купиле работи преку Интернет

Продолжете на втората страница за останатите катастрофални грешки…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар