Овие слики ќе го разбудат и налутат перфекционистот во вас!

Иако сакаме и треба да ги славиме несовршеностите, понекогаш тие едноставно не се прифатливи. Таков пример е да ја уништите совршеноста на питата така што ќе ја пресечете на погрешен начин – тоа е непростливо. Во нормални случаи би ве поштедиле од ваквиот хорор, но денеска едноставно такво ни е расположението. Ако сте перфекционист или патите од опсесивно-компулсивно нарушување, тогаш добра идеја би било психички да се подготвите затоа што следниве фотографии ќе ве налутат, а сигурно и ќе ве полудат.

0-ovie-sliki-kje-go-razbudat-i-nalutat-perfekcionistot-vo-vas-kafepauza.mk

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар