Необични фотографии од кои ќе ве полазат морници

Ако сакате да си го покачите адреналинот, само разгледајте ги следниве неколку фотографии. Сигурни сме дека луѓето не уживале многу додека фотографирале во овие моменти. Како би реагирале вие? Погледнете ги овие необични фотографии од кои дефинитивно ќе ве полазат морници…

Современ систем за безбедност

Необични фотографии од кои ќе ве полазат морници

Ова е обична мачка што седи на стапче… Но, погледнете повнимателно…

Необични фотографии од кои ќе ве полазат морници

Сигурни сме дека новите возачи не би се осудиле да поминат преку овој мост

Необични фотографии од кои ќе ве полазат морници

Внимавајте каде газите

Необични фотографии од кои ќе ве полазат морници

Не мора баш секогаш да ги миете забите…

Необични фотографии од кои ќе ве полазат морници

Најважно е да не гледате надолу

Необични фотографии од кои ќе ве полазат морници

Продолжува на следната страница

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар