Модна агенција каде што 90-60-90 се однесува на возраста на моделите

Игор Гавар, фотограф од Омск, е основачот на првата модна агенција за повозрасната генерација во Русија, позната како „Олдушка“. Таа постои 1 и пол година и веќе има 4 канцеларии кои се наоѓаат во Москва, Санкт Петербург, Челјабинск и Омск. Моделите од агенцијата се прекрасни и елегантни. Тие фасцинираат со нивната префинетост и харизма и навистина докажуваат дека годините се само бројка. Погледнете ги нивните фотографии за да се уверите во тоа и самите…

Нина Ивановна, 75 години

Модна агенција каде што 90-60-90 се однесува на возраста на моделите

Ирина Денисова, 80 години

Модна агенција каде што 90-60-90 се однесува на возраста на моделите

Ирина Белишева, 70 години

Модна агенција каде што 90-60-90 се однесува на возраста на моделите

Сергеј Арктика, 45 години

Модна агенција каде што 90-60-90 се однесува на возраста на моделите

Татјана Неклудова, 61 година

Модна агенција каде што 90-60-90 се однесува на возраста на моделите

Олга Кондрашева, 71 година

Модна агенција каде што 90-60-90 се однесува на возраста на моделите

Продолжете на следната страница за останатите прекрасни модели…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар