Машина за пишување како перкусија во Виенски оркестар

Ова е уште еден доказ дека машината за пишување е одличен начин да се искаже уметничкиот и креативниот нагон кој извира од луѓето. Освен тоа што таа може да послужи за создавање уникатни цртежи, ова видео покажува уште една нејзина креативна примена.

Машина за пишување како перкусија во Виенски оркестар

Перкусионистот Martin Breinschmid прави музика на машина за пишување, додека во позадина го следи Виенскиот оркестар. Погледнете го ова кратко видео и споделете го воодушевувањето во коментар.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

  1. safirce Reply

    prekrasno, ostanav bez zborovi!

Остави коментар