Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Дали станавте на лева нога? Дали утрово не сте баш најдобро расположени? Престанете веднаш што и да правите и одвојте неколку минути за да се запознаете со овој насмеан тропски гуштер.

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Неодоливиот мал гуштер не може да престане да се смее секогаш кога е во придружба на неговата омилена играчка која изгледа исто како него! Нивното пријателство навистина ќе ве остави без зборови.

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Тие изгледаат толку среќно на секоја фотографија што нема да можете а да не се насмеете секогаш кога ќе ги погледнете.

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Уверете се во тоа и самите и погледнете ги нивните весели фотографии кои несомнено ќе ви го разубават денот.

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Фотографиите од овој насмеан гуштер и неговата играчка ќе ви го разубават денот!

Погледнете ги и овие смешни животни кои изгледаат како да се благо дрогирани.

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар