30 мопсови подготвени за новогодишните празници

Предновогодишното расположение создава насмевки на лицата на многумина, па и домашните миленици не изостануваат од изразувањето на својот празничен дух. Овие 30 мопсови се подготвени да ги дочекаат празниците, но на свој начин, со збрчкани чела и тажни фаци. Во секој случај, тие изгледаат неодоливо слатки. 🙂

30 мопсови подготвени за новогодишните празници30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници 30 мопсови подготвени за новогодишните празници

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар