28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

Девојките се супер, немојте да не сфатите погрешно, но да се биде блиски со момци е нешто сосема различно. Постојат толку многу забавни нешта кои можете да ги правите со група момци бидејќи тие ќе ви го штитат грбот, без разлика на тоа што се случува. Нештата стануваат особено интересни ако вие сте единствената девојка во вашето друштво. Со оглед на тоа дека сте постојано опколени со мажи, нештата знаат да станат многу чудни. Погледнете ги 28-те нешта кои се случуваат ако вие сте таа девојка:

1. Не смеете да го спомнете вашиот месечен циклус. Никогаш!

(1) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

2. Имајќи го тоа на ум, немате од кого да побарате тампон.

(2) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

3. Тие ќе ги исмејуваат вашите дечковци, без разлика за кој станува збор.

(3) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

4. Жените со кои тие се во врска, најчесто ви се љубоморни. Сите.

(4) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

5. И големи се шансите дека воопшто не ве сакаат.

(5) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

6. Вашите пријатели се однесуваат чудно заштитнички, па затоа и никој не си игра со вас.

(6) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

7. Тие ги носат вашите тешки работи, не затоа што се грижат, туку затоа што не сакаат да ве чекаат додека се обидувате самите да го сторите тоа.

(7) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

8. Вие сфаќате дека тие се опуштени сè додека не го расипете единственото нешто што им значи. Потоа настанува експлозија и воопшто не е пријатно.

(8) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

9. Понекогаш, вие сте „мајката“ во друштвото и мора да носите рационални одлуки за сите.

(9) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

10. Со тек на време учите како да бидете посилни. Ако се обидувате да се жалите, тие ви помагаат да зајакнете.

(10) 28 нешта што се случуваат ако сте единствената девојка во вашето друштво

За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Автор на научно-фантастичната книга „На работ од времето“. Животно мото ѝ е дека не смее да помине ниту еден ден без кафе и танцување.

Поврзани содржини

Остави коментар