19 знаци дека сте ангели заробени во човечко тело

19 знаци дека сте ангели заробени во човечко тело

Човечките ангели се луѓе кои многу добро ја знаат својата цел и сакаат да му помогнат на човештвото. Нивниот пристап кон животот многу се разликува од оној на останатите. Доколку се пронајдете во најмалку 12 од следниве 19 знаци, можете да бидете сигурни дека сте ангели заробени во човечко тело…


19 знаци дека сте ангели заробени во човечко тело

1. Отсекогаш сте сакале да ја намалите тагата на сите човечки суштества.

2. Имате неверојатни дарби што ги користите за да им помагате на другите.

3. Многу сте чувствителни.

4. Успешно сте ги поминале тешките периоди во животот.

5. Верувате дека без разлика на тоа што се случува, секогаш треба да живеете среќни и задоволни.

6. Уште од детството сте сакале да го смените светот и сѐ уште верувате во тоа.

7. Отсекогаш сте сакале да им ја ублажите болката на другите луѓе со вашата ангелска аура.

8. Сакате да ги правите луѓето среќни.

9. Природно ви доаѓа да им ја нудите вашата помош на луѓето. Поседувате квалитети на родени социјални работници.

10. Иако секогаш се обидувате да му дадете значење на вашето страдање, верувате дека постои начин да ѝ се стави крај на вашата и туѓата болка.

11. Не верувате во откажувањето. Вие сте борци кои не се откажуваат по ни една цена.

12. Верувате дека треба да се ужива во секој успех и пад во животот. Не ја губите надежта кога се соочувате со животните предизвици.

13. Барате врата што ќе се отвори безброј пати и ќе ви помогне да ги совладате потешкотиите.

14. Се обидувате да го смените злото во добрина и темнината во светлина.

15. Секогаш го следите срцето, дури и тогаш кога е најтешко да се стори тоа. Имате замисла за рајот на земјата и сакате да ја споделите со остатокот од светот.

16. Вие сте визионери и можете да си замислите утописко општество.

17. Им посакувате добро на сите луѓе што ќе ги сретнете во животот и вашата свест е на многу високо ниво.

18. Уште од самиот почеток сте имале чувство дека не припаѓате на овој свет. Не сте можеле да се поврзете со ниту една група на луѓе, но отсекогаш сте посакувале да се поврзете со вашите сродни души на Земјата.

19. Чувствувате дека сте родени за некаква голема цел која би сакале да ја остварите и да му ја покажете на светот.

Прочитајте ги и следниве 7 знаци дека вашите ангели чувари се покрај вас.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар