19 работи што ќе ги разберат само оние девојки кои се опседнати со црвениот кармин

Совршената нијанса на кармин се избира според бојата на усните, а не според тенот. Сепак, црвената им прилега добро на сите дами. Кога еднаш ќе испробате црвен кармин, тешко дека потоа ќе се откажете од него. Иако тој остава неред насекаде околу вас, и не е баш најлесно да се справите со него, таа црвена боја сепак е совршена за вас.

Откако ќе се навикнете на него, тој ќе ви се вовлече во вашите вени и веќе нема да можете да си го замислите животот без црвена боја на вашите усни. Обичните набљудувачи ја потценуваат вашата дарба да ги разликувате оние нијанси кои за нив се само една црвена боја. Овие 19 работи ќе ги разберат само девојките кои обожаваат црвен кармин.

1. Вашата љубов кон црвените кармини започна со еден „невин“ кармин

2-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

2. Брзо потоа собравте стотина различни нијанси

3-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

3. За обичните набљудувачи изгледа како да имате сто кармини во една иста нијанса

4-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

4. Но, вашиот посебен талент е дека можете да ја забележите секоја разлика во нивните нијанси

5-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

5. Имате нијанса за лето…

6-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

6. И нијанса за зима!

8-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

7. И нормално, вашиот омилен кармин го носите секогаш

9-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

8. Вашата опсесија со црвените кармини значи дека кога пиете нешто, тоа изгледа вака…

10-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

9. И секоја ваша салвета изгледа баш вака…

21-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

10. Вашето срце потскокнува секој пат кога ќе поминете покрај некоја парфимерија

11-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

11. И без разлика колку пати сте се обиделе, едноставно не можете да останете надвор и само да набљудувате во излогот

12-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

12. И покрај целата силна љубов која ја чувствувате кон него, има моменти кога вашиот кармин ве издава

13-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

13. Ако заборавите да ги измиете забите пред да го нанесете карминот, вашата четка за заби изгледа вака…

14-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

14. Кога ќе здогледате совршено нашминкани усни, тоа буди мала љубомора кај вас

15-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

15. И нема ништо поболно за вас од тоа кога ќе го загубите вашиот совршен кармин

16-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

16. Вака изгледате после купувањето на вашиот совршен кармин…

17-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

17. И без оглед на ситуацијата, луѓето помислуваат на најлошото кога ќе ве здогледаат без црвен кармин

18-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

18. Секако, сте испробале и други бои

19-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_

19. Но, длабоко во вашето срце знаете дека црвениот кармин е вашиот личен статусен симбол!

20-19-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-devojki-koi-se-opsednati-so-crvenite-karmini-www.kafepauza.mk_


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар