11 проблеми со кои се справуваат девојките со блед тен

Да се има блед тен на кожата не е лесно. Од изгореници од сонцето заради кои личите на вампир, до неконтролирано вцрвенување на кожата, девојките со блед тен се справуваат и со овие проблеми.

1. Често ве мешаат со некој лик од „Самрак“

2-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

2. Одењето на плажа повеќе личи на постојано борба со сонцето отколку на одмор

3-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

3. Ги слушате своите пријателки како нестрпливо чекаат да добијат тен ова лето, а вие сте…

4-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

4. Го имате пробано секој спреј за самопотемнување од супермаркетите и не можете да најдете некој кој нема да ве направи да изгледате како Умпа Лумпа

5-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

5. Кога поцрвенувате од срам, сите го забележуваат тоа и намерно го потенцираат, што прави… да поцрвенувате уште повеќе

6-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

6. Носите крем со заштитен фактор +100 (да, постои) и без разлика на тоа, повторно горите

7-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

7. Вежбањето толку ве зацрвенува што луѓето во салата ве прашуваат дали сте добро

8-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

8. Купувањето бикини ако сте девојка со блед тен? Сто пати полошо

9-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

9. Сликањето селфи со блиц само прави да изгледа како да немате лице

10-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

10. Очекувањето кога носите темен кармин

11-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

11. Реалноста

12-11-problemi-so-koi-se-spravuvaat-devojkite-so-bled-ten-na-kozhata-www.kafepauza.mk_

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар