Преклопувачки телефон со 3 екрани

Преклопувачки телефон со 3 екрани

Пред да почнете да се возбудувате, да ве предупредиме дека се работи за концепт за мобилен телефон, но идејата и дизајнот се прекрасни и иновативни, па вреди да ги погледнеме.Преклопувачки телефон со 3 екраниТелефонот наречен Флип е дизајниран од страна на Кристијан Улрик Ларсен. Работи на оперативниот систем Андроид, а физички е составен од 3 преклопувачки екрани со Super AMOLED технологија зад кои се крие QWERTY тастатура. Флексибилноста ја овозможуваат челичните зглобови кои ги поврзуваат деловите.Преклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачкиот телефон може да се користи стандардно, во вид на плочка, може да се отвори како шатор, дури и да се намести како книга. Се надеваме дека овој концепт ќе стане физички реален во блиска иднина, а во меѓувреме погледнете ја магијата што би ја правел овој супер стилски мобилен телефон.Преклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екраниПреклопувачки телефон со 3 екрани


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар