Како би изгледал WiFi сигналот доколку би бил видлив?

Истражувачот и уметник, Николај Лем заедно со Воугел Браунинг, поранешен работник во НАСА со докторат во полето на астробиологијата, прикажале како би изгледал светот доколку WiFi сигналот би бил видлив.