Wi-Fi | Кафе пауза

Необичен експеримент: Ученици од 9-то одделение ја открија мрачната вистина за Wi-Fi мрежата

Ученичките направиле експеримент за да го истражат влијанието на зрачењето од Wi-Fi мрежата врз живите клетки.

Како самите да ја подобрите вашата домашна Wi-Fi конекција?

Ова се пет работи на кои треба да внимавате за да имате подобра Wi-Fi конекција дома.

12 знаци дека поминувате премногу време на интернет

Ако скролате на излози, кликате во весници и стискате „Play“ на телевизорот наместо „Pause“ на компјутерот, тогаш можеби веќе сте претерале со вашите интернет активности. Овие 12 знаци се апсолутен доказ за тоа.
Датум: 20 јан 2014
, Автор:

Мажите не треба да го држат лаптопот на нивните бутови

Според најновите истражувања, Wi-Fi технологијата го оштетува квалитетот на спермата...