Годишна залиха на пелени за бебињата родени во новогодишната ноќ

Компанијата Виолета заедно со породилиштето Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство Скопје и породилиштето Мајка Тереза Чаир одлучија да израдуваат родители на десет новороденчиња кои се родија во текот на новогодишната ноќ.
Датум: 02 јан 2019
, Автор:

Со VIOLETA од првиот ден: Поддршка на ЈЗУ Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство Скопје

Проектот „Создаваме заедно“, кој компанијата Violeta го работеше со клиниката има за цел да го разубави и облагороди просторот во кој престојуваат родилките и нивните бебиња.
Датум: 17 окт 2018
, Автор:

Босанско-херцеговскиот бренд Violeta со своите производи суверено го освојува пазарот во регионот

Водечкиот босанско-херцеговски бренд во производство на хигиенски производи доби потврда за квалитетот на своите производи и од страна на самите потрошувачи.
Датум: 12 фев 2018
, Автор:

Во Хрватска е направен голем тест на пелени и откриено е кои најдобро впиваат

Хрватскиот портал 24 sata.hr објави вест за тестирање на пелени кои се наоѓаат на нивниот пазар, па Ви ги претставуваме резултатите од истражувањето.
Датум: 29 јун 2017
, Автор: