Би учествувале ли во римејк на фамозниот бакнеж од „The Notebook“?

Ве сопира момче кое ве прашува кој е според вас најромантичниот бакнеж. Ако вашиот одговор е под дожд, тогаш врз него почнува да паѓа вештачки дожд, а вие треба да стапите на сцена и да го изведете фамозниот бакнеж.
Датум: 07 авг 2013
, Автор: