Започнете ново пријателство со Philips Lumea, за мазна кожа без влакна, и до 6 месеци!

Со повторување на третманите на прецизно дефинирани временски интервали, влакната се ставаат во мирување, за на крајот воопшто и да не растат.
Датум: 06 ное 2019
, Автор:

Девојки, летото е на прагот! Дали сте подготвени за совршено мазна кожа?

Доаѓа времето кога ќе можеме кожата да ја покажеме во своето најубаво светло, но за тоа да го направиме, најпрво таа мора да биде мазна и нежна.
Датум: 15 апр 2019
, Автор:

Отворено со @antonijalokvenec и @angelagjorgieva: Моето патување до мазна кожа без влакна… започнува и завршува со Philips Lumea

Своето патување до мазна кожа без влакна со Philips Lumea тие го започнаа во ноември оваа година, a се веќе подготвени да говорат за резултатите и нивните искуства од користењето.
Датум: 27 дек 2018
, Автор:

Мазна кожа без влакна и до 6 месеци? Нема проблем! Philips Lumea е докажано безбеден сојузник на секоја жена и девојка

Philips Lumea е уред кој обезбедува и нуди слобода, без грижи за несаканите влакна на секоја модерна жена.
Датум: 26 ное 2018
, Автор: