Смешното продолжение на краткиот филм „Paperman“

Доколку веќе го гледавте кусиот анимиран филм „Paperman“ на Дизни, кој оваа година беше награден и со Оскар, тогаш вреди да се погледне и продолжението направено од „College Humor“.