Подгответе ги боичките, започнува најголемиот детски ликовен конкурс на Ладна

Започна добро познатиот детски ликовен конкурс на Ладна, кој првонаградените заедно со нивните семејства ќе ги однесе на незаборавно тридневно доживување во Дизниленд во Париз.
Датум: 21 фев 2019
, Автор:

Започнува најголемиот детски ликовен конкурс на Ладна

Започнува добро познатиот детски ликовен конкурс на Ладна, кој ќе ги однесе најсреќните добитници, заедно со нивните семејства на тридневно уживање во Дизниленд во Париз.
Датум: 15 фев 2018
, Автор:

Победниците од ликовниот конкурс на „Ладна“ ќе патуваат за Дизниленд во Париз

Стручното жири одбра три најубави цртежи во секоја категорија, за кои Ladna обезбеди супер награди и тоа две тридневни патувања во Дизниленд во Париз, два годишни курсеви за цртање и два таблети за цртање.
Датум: 01 јун 2017
, Автор:

Ладна и оваа година ве повикувa да учествувате на детскиот ликовен конкурс

И оваа година најуспешните цртежи во секоја од двете категории, Ладна ќе ги награди со патување за целото семејство во Париз.
Датум: 28 фев 2017
, Автор:

Детски едукативни работилници „Со здрави навики до здрави бубрези“

Во средата започнаа едукативните работилници за деца на тема „Со здрави навики до здрави бубрези“.
Датум: 14 окт 2016
, Автор:

Цртај и патувај во Дизниленд – Започнува детскиот ликовен конкурс на Ладна

Ladna повторно доделува патување во Дизниленд за две дечиња кои ќе ги насликаат најубавите цртежи на годинешната тема „Водата и природата“.
Датум: 18 фев 2016
, Автор: