It's a sin | Кафе пауза

„It’s a sin“: ТВ серија што ја освои публиката ширум светот

Оваа серија дава целосно нов поглед на болеста ХИВ, ЛГБТ заедницата и фактот дека заплетот е делумно заснован на сопственото искуство на Дејвис, па целата серија дава момент на реализам што го чувствува гледачот.