Љубовните врски на актерите од серијата „Како ја запознав мајка ви“

Интересни факти за приватните животи на ликовите од вашата омилена ТВ серија...
Датум: 22 феб 2012
, Автор:

Интересни факти за „Како ја запознав мајка ви“

Пред да започне снимањето на „Како ја запознав мајка ви“, Ниел Патрик Херис (Барни) и Џош Реднер (Тед) веќе имале глумено заедно во филмот „Писмото од Париз“ (The Paris Letter), и тоа како љубовници.