14 бисери на мудроста кои можеме да ги научиме од Фиби Буфе

„Доколку сакате да добивате мејлови за моите наредни настапи, тогаш ве молам дајте ми пари за да можам да си купам компјутер.“ - Фиби Буфе

Интересни факти за серијата „Пријатели“

„Пријатели“ е една од најпопуларните и најгледаните серии во светот, која своето деби го имаше на 22 септември 1994 година на телевизијата NBC. До својата последна епизода на 6 мај 2004 година...
Датум: 22 дек 2010
, Автор: