DOS | Кафе пауза

Како би изгледале Фејсбук, Твитер и Гугл во 80-тите?

Веб-сајтот „Squirrel-monkey“ објави интересни видеа, во кои се прикажани овие денешни мега-успешни сервиси, доколку би биле стартувани во DOS во 80-тите години од минатиот век.