Јогуртот како природен пробиотик за ефикасно забрзување на метаболизмот

Низ годините Balans+ е клинички докажан сојузник во одржување на дигестивната рамнотежа.
Датум: 19 мар 2019
, Автор:

Функционална храна на 21 век

Постојат јогурти што се функционални производи и содржат пробиотски култури, кои го регулираат проблемот со варењето и со надуеноста.
Датум: 13 мар 2019
, Автор:

Бимилк отвори уште една Balans+ Зона: Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

о отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола.
Датум: 14 сеп 2018
, Автор:

Елена Бубало: Телото е единственото место во кое живеете, затоа водете грижа за него!

Нејзиното лично мото е дека жената не треба да се запостави во ниту една етапа од нејзиниот живот, а единствена граница да не ја постигнеме целта сме самите ние.
Датум: 07 ное 2017
, Автор: