Карикатури од познатите актери во хит сериите

Младиот француски карикатурист Anthony Geoffroy, инспириран од телевизиските хит серии и нивните главни актери, направи ултра смешни карикатури кои се воедно и уметнички дела.
Датум: 24 сеп 2010
, Автор: