Како да подготвите еспресо во мока-ѓезве?

Сите вистински љубители на кафе уживаат во аромата и вкусот на италијанското еспресо. Тоа е во основата на сите добри кафиња. Доколку сакате дома да приготвите еспресо, а не сакате да купувате скапа машина за еспресо...
Датум: 18 јан 2012
, Автор: