хороскоп | Кафе пауза - Part 3

Како ќе ни влијае спојот на Јупитер и Хирон во Овен во март?

Спојот на Јупитер и Хирон во Овен е прекрасна можност да посветиме внимание на нашето духовно исцелување и да запомниме дека дури и оние негативни искуства низ кои сме поминале имаат одредена цел!

Кои ќе бидат 3-те најуспешни хороскопски знаци оваа недела?

Се ближи пролетта, а со неа позитивната енергија и доброто расположение!

Кои ќе бидат најсреќните датуми во март?

Март е првиот месец од пролетта, месецот кога почнуваме да планираме, кога сме полни со енергија и сме подготвени да ги прифатиме големите можности кои ни се нудат!

Кои 3 хороскопски знаци ќе имаат најмногу среќа во љубовта оваа пролет?

Пролетта е период кога кај секого од нас се будат романтичните чувства, кога чувствуваме потреба да сакаме и да бидеме сакани!

Како ќе ни влијае Венера во Овен до 15 март?

Понекогаш е потребна храброст за да се впуштите во авантурата наречена „љубов“!

Како ќе ни влијае младата Месечина во Риби на 20 февруари?

Дозволете му на вашето срце да талка на нови места, во потрага по нови авантури и нови идеи!

Каква енергија ќе ни донесе сезоната на хороскопскиот знак Риби?

Мораме да го оставиме старото за да направиме простор за она што доаѓа!

Нови можности и голем успех за овие хороскопски знаци во 2023 година!

Прочитајте за кои хороскопски знаци станува збор!