хороскоп | Кафе пауза - Part 157

Скорпија и бик – љубовна комбинација

Љубовната врска сочинета од партнери родени во знаците скорпија и бик е страсна, длабока и интензива, на позитивен или негативен начин. Тие се спротивни знаци во зодијакот...
Датум: 29 окт 2010
, Автор:

Скорпија и овен – љубовна комбинација

Кога луѓе со влијание од планетата Марс стапуваат во љубовна врска, тие се како двајца војници на бојно поле – или се верни сојузници или смртни непријатели.
Датум: 27 окт 2010
, Автор:

Астролошки профил на родените во знакот скорпија

Велат дека очите се прозорци на душата, а кога ќе погледнете во очите на некоја скорпија ќе почнете да верувате во таа мисла.

Вага и риби – љубовна комбинација

Овие два знака покрај тоа што се одлични љубовни партнери, се и многу добри другари. Тие меѓусебно се разбираат. И двајцата можат да бидат неодлучни и да имаат тенденција да се насочуваат на повеќе работи одеднаш.
Датум: 21 окт 2010
, Автор:

Вага и водолија – љубовна комбинација

Кога вага и водолија ќе се спојат на љубовен план, нивната врска може да послужи за зголемување и засилување на свеста кај двата знака...
Датум: 20 окт 2010
, Автор:

Вага и јарец – љубовна комбинација

Кога вагата и јарецот меѓусебно ќе си дозволат секој да биде она што е, а не да си стојат на патот, можат добро да се измешаат и да формираат целина.
Датум: 19 окт 2010
, Автор:

Вага и стрелец – љубовна комбинација

Вагата и стрелецот се големи ентузијасти, кои трагаат по убавината и вистината на животните искуства.
Датум: 18 окт 2010
, Автор:

Вага и скорпија – љубовна комбинација

И вагата и скорпијата се победници, кои не се откажуваат од своите замисли.
Датум: 17 окт 2010
, Автор:

Вага и вага – љубовна комбинација

Кога се спојуваат две ваги, тие создаваат една хармонична, урамнотежена и романтична врска. Хармонијата и естетиката се најважното нешто кај вагата, па тага две ваги заедно магично балансираат...
Датум: 15 окт 2010
, Автор:

Вага и девица – љубовна комбинација

Кога вага и девица стапуваат во љубовна врска, тоа доаѓа како спојување на две парчиња од сложувалка. Двете парчиња перфектно се совпаѓаат и комотно си го наоѓаат своето место.
Датум: 11 окт 2010
, Автор:

Вага и лав – љубовна комбинација

Во оваа врска двата партнера можат да научат многу еден од друг за балансот помеѓу себичноста и дарежливоста. Секој од нив го надополнува она што другиот го нема, што ги прави вагата и лавот многу компатибилен знак.
Датум: 09 окт 2010
, Автор:

Надворешниот изглед на вагата

Вагата како резултат на влијанието од планетата Венера – симболот на љубовта, најчесто има прекрасна кожа која изгледа како да блеска однатре, отсликувајќи го жарот и страста кои ги поседуваат вагите.
Датум: 06 окт 2010
, Автор: