6 хороскопски знаци на кои не треба да им верувате премногу

Постојат хороскопски знаци кои и покрај желбата да го исполнат ветувањето, на крајот, никогаш не го завршуваат она што го започнале.

Зошто треба да го оставите момчето кое ветува?

Се заљубуваме во нешто што ќе го видиме во него, а тоа обично е потенцијалот, кој тој никогаш нема да го развие.

Поучна приказна: Исполнување на ветеното

Уште од почетокот на нивната врска, родителите на девојката не се согласувале со нејзиниот избор на момче...

15 работи кои вистинските пријатели ги прават поразлично

Сите знаеме дека кога ќе ги најдеме вистинските пријатели треба да ги чуваме. Ова се некои од работите кои се карактеристични само за вистинските пријатели.
Датум: 07 дек 2014
, Автор:

27 работи со кои несвесно ги импресионирате оние околу вас

Еве на што треба да обрнете внимание доколку сакате лесно да ги импресионирате луѓето околу вас.
Датум: 20 мар 2014
, Автор:

Книга: „Ветување“ – Даниела Стил

На нивните безгрижни денови им доаѓа крајот и тие се принудени да се разделат. Но, има нешто многу важно. Тие си ветија дека никогаш нема да си кажат „збогум“...
Датум: 03 апр 2013
, Автор:

Книга: „Еден ден“ – Дејвид Николс

Поглед од врв на планина, бакнеж и ветување... Декс и Ем, Ем и Декс... Дваесет години, две личности и еден ден.
Датум: 06 мар 2013
, Автор:

Петмина пријатели се фотографираат на секои 5 години во една иста поза

Првата фотографија ја направиле во 1982 година, кога биле 19-годишни момци. Доследни на ветувањето останале цели 30 години.
Датум: 30 јул 2012
, Автор: