Лила Филиповска и Марјана Станојковска во акција!

Гуте Фрухте решија летото да го направат уште пожешко со нова секси фотосесија заедно со Лила Филиповска и Марјана Станојковска. Двете ТВ девојки се сликани во акција, како заедно се подготвуваат за летните предизвици.

Ако ви дојде премногу топло, тука се прекрасните сокови од Гуте Фрухте да ве оладат!

И едно предупредување до возачите – доколку ги видите Лила и Марјана на билборд, бидете внимателни! 🙂

1-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk2-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk3-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk4-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk5-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk6-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk7-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk8-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk9-lila-filipovska-i-marjana-stanojkovska-vo-akcija-kafepauza.mk

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар