А1 со атрактивна новогодишна промоција

А1 со атрактивна новогодишна промоција: Најдобрите празници досега со A1 Постпејд и А1 Combo

А1 Македонија ја започнува најубавата новогодишна приказна и со задоволство ја најавува новогодишната промоција со која на своите корисници им овозможува да ја дочекаат новата 2020 година со многу интернет, нови смарт телефони и ТВ уреди по најповолни цени! Сега, сите нови и постоечки корисници кои ќе склучат нов или ќе го обноват договорот на 24 месеци на тарифите A1 Neo M и A1 Neon, ќе имаат можност да добијат вкупно 20GB мобилен интернет со активирање на дополнителниот интернет пакет преку апликацијата Мојот А1, кој потоа може да го користат секој месец.

А1 со атрактивна новогодишна промоција: Најдобрите празници досега со A1 Постпејд и А1 Combo

„Брендот A1 го градиме како силен, модерен, отворен и креативен бренд со кој создаваме нови приказни и отвораме нови светови. На корисниците им овозможуваме заедно да ги креираме искуствата според нивните потреби, што ќе придонесе и за поквалитетен начин на живеење во дигиталното време. Со новата промоција ја потврдуваме нашата визија, а тоа е поттикнување на дигиталниот начин на живот, да нудиме одлично корисничко искуство, најсовремени дигитални решенија, стабилен квалитет и поголема вредност за нашите корисници“ – изјави Мислав Галер, извршен директор на А1 Македонија.

Затоа што празниците се за дарување, овие празници постпејд корисниците можат да добијат 2 смартфони по цена од 1 и тоа Motorola One Macro и Motorola E6 Plus, за само 399 ден./месечно со A1 Neo M и A1 Neon.

А1 со атрактивна новогодишна промоција: Најдобрите празници досега со A1 Постпејд и А1 Combo

„Прилагодувајќи се на новите навики и потреби на корисниците, со новогодишната понуда овозможуваме уште повеќе интернет и повеќе забава. Со цел да придонесеме за уште поопуштена празнична атмосфера, подготвивме уште едно изненадување. Корисниците на А1 Combo добиваат интерактивна телевизија, интернет и мобилна линија за само 1299 ден./месечно и тоа без обврзувачки договор. Дополнително, имаат можност да изберат смарт андроид телевизор на 48 месечни рати, а преку апликацијата Мојот А1 ќе можат да изберат еден од трите дополнителни пакети (HBO, Digitalb или Pink) кој ќе може да го користат бесплатно во период од 3 месеци. Веруваме дека најновата промоција на А1 ќе придонесе за многу забава во семејствата на корисниците и сето тоа по најповолни услови“ – изјави Елена Панова, Директор на продажба и маркетинг за приватни корисници во А1 Македонија.

За новата понуда која е промотивна и ќе важи ограничен период, повеќе информации можат да се добијат на www.A1.mk и во Центарот за грижа за корисници 077 1234.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар