Време е за кафе

Секоја шолја кафе се состои од парче душа, која е изведена од моменталните чувства кои ги имате додека го правите и пиете кафето. Секоја шолја кафе е своевидно магично шоу, кое се состои од најразлични доживувања и носи бескрајна имагинација и безброј изненадувања. Со само една голтка кафе, не само што ја вкусувате сопствената приказна, туку таа може да ви го промени начинот на кој го гледате светот.Време е за кафеОва се зборови на креаторката на видеото „Време е за кафе“ (Coffee Time), Ching-Wen Wu. Видеото е направено со техниката stop motion (анимација на фотографии фатени едно по друго во многу мали интервали, на кои објектите се поместуваат за малку, на тој начин создавајќи впечаток дека се движат сами од себе).

Еве го магичниот момент за кој зборува авторката на видеото.

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар