Кафе-позадина за вашиот десктоп #13

Крајно време е да ја поставите новогодишната елка, барем на вашиот десктоп во омилената шолја со кафе. Оваа десктоп-позадина ќе ве стави во празнично расположение и ќе ви го пренесува новогодишниот дух кој владее насекаде околу вас. Воедно, поставувањето на оваа позадина е дел од процесот на украсување по повод празниците кои следуваат.

Кликнете на сликата за да ја видите во оригиналната големина (2716×1810) и преземете ја за да ја поставите на вашиот десктоп.Кафе-позадина за вашиот десктоп #13

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар