5 нешта во животот кои не можете да ги вратите назад

За многу работи во животот можеме да се покаеме и да преземеме нешто за да ги поправиме грешките од минатото. Сепак, некои работи одат само во еден правец:

1. Камен откако ќе го фрлите
2. Збор откако ќе го изговорите
3. Прилика откако ќе ја пропуштите
4. Време откако ќе помине
5. Доверба откако ќе се изгуби

5 нешта во животот кои не можете да ги повратите назад

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар