Рак | Кафе пауза - Part 3

Љубовен астролошки профил за женски Ракови

Жената Рак е спонтана и возбудлива. Знае да сака длабоко и ужива во еротски љубовни сеанси со бакнежи од кои ѝ се свртува во главата. Штом го пробиете нејзиниот железен оклоп, ќе уживате во сите слатки нешта кои таа ги поседува.

Рак и девица – пријателска комбинација

Девицата и ракот можат да оформат пријатно пријателство што ќе трае со години. Двајцата се домашари кои преферираат тивки ноќи покрај телевизорот, но знаат и да поминат лудо забавувајќи се во некој локален бар.
Датум: 20 јул 2012
, Автор:

Рак и лав – пријателска комбинација

Понекогаш дружбата со нерасположениот рак може да биде предизвик за секогаш расположениот лав. За среќа, лавот е добар во прогледување низ прсти кога станува збор за неговите пријатели...
Датум: 19 јул 2012
, Автор:

Рак и рак – пријателска комбинација

Никој не може повеќе да го насмее ракот од некој кој го споделува неговиот хороскопски знак, благодарение на чувството за апсурд кое го поседуваат и кое длабоко ги расположува.

Близнаци и рак – пријателска комбинација

Оптимистичкиот карактер на ракот додава една многу позитивна светлина врз секојдневието на близнакот, додека воспитувачкиот инстинкт на близнакот создава удобност во светот на ракот.

Бик и рак – пријателска комбинација

Ракот е секогаш расположен да му го подготви на бикот омилениот оброк, а со никого не е позабавно да се готви отколку со бикот, кој ужива во секое залче домашна храна.

Овен и рак – пријателска комбинација

Овенот треба да го охрабрува ракот во реализацијата на неговите идеи, бидејќи тој е исто толку моќен лидер колку и овенот. Ракот пак, може да му помогне на овенот подобро да си ги организира финансиските трошоци.

Риби и рак – пријателска комбинација

Будалестиот рак умее да ја насмее рибата дури и кога ѝ се плаче. Рибата пак, може да почувствува кога на ракот му е потребна широка утешителна прегратка.

Водолија и рак – пријателска комбинација

Ракот тежнее да се чувствува сакано од другите луѓе, а водолијата е во потрага по интелектуална стимулација.

Јарец и рак – пријателска комбинација

Овие пријатели имаат една специфична заедничка карактеристика, а тоа е одличната смисла за хумор која ја поседуваат.

Стрелец и рак – пријателска комбинација

Ракот сака пријател кој ќе биде покрај него и во добро и во лошо, а стрелецот е тип на човек кој не може да остане на едно место подолго од 5 минути.

Скорпија и рак – пријателска комбинација

Ракот и скорпијата се емоционално длабоки личности, кои сакаат да навлегуваат под површината на работите, без разлика дали станува збор за меѓучовечки односи, уметност, политика или филозофија...