Овен | Кафе пауза - Part 7

Јарец и овен – љубовна комбинација

Овните се брзи, енергични и преземаат иницијативи. Јарецот сака да презема ризици, но никогаш не избрзува во дефинирањето на неговите цели...
Датум: 05 јан 2011
, Автор:

Стрелец и овен – љубовна комбинација

Најдобриот аспект од љубовната комбинација стрелец–овен е нивниот огромен ентузијазам, непресушна енергија и нагон за авантуристички потфати.
Датум: 26 ное 2010
, Автор:

Скорпија и овен – љубовна комбинација

Кога луѓе со влијание од планетата Марс стапуваат во љубовна врска, тие се како двајца војници на бојно поле – или се верни сојузници или смртни непријатели.
Датум: 27 окт 2010
, Автор:

Вага и овен – љубовна комбинација

Љубовта помеѓу нив се раѓа уште од самиот почеток, како резултат на нивното огромно уживање во заеднички поминатите мигови...
Датум: 23 сеп 2010
, Автор: