Убави мали лажливки (Pretty Little Liars)

Приказна за лагата, стравот, заканите и мистеријата кои стануваат дел од секојдневието на 4 тинејџерки...

Модерна фамилија (Modern Family)

ТВ серија за модерните семејства во новото време... „Модерна фамилија“ е серија, која ќе ви ги долови современите семејства и семејните односи, преку едно фамилијарно дрво сочинето од 11 членови.

Астролошки профил на родените во знакот скорпија

Велат дека очите се прозорци на душата, а кога ќе погледнете во очите на некоја скорпија ќе почнете да верувате во таа мисла.

Неочекуван живот (Life Unexpected)

Приказна за семејните врски, осаменоста, одговорноста, последиците, новиот почеток, љубовта и бунтовништвото

Астролошки профил на родените во знакот Вага

Вагите повеќе од кој било друг знак го разбираат големото значење на спријателувањето со што повеќе луѓе и тие често имаат полза од цврстите врски кои ги градат. (23.09– 22.10)

Астролошки профил на родените во знакот девица

По природа девиците се најчесто наивни, срамежливи, конзервативни и воздржани луѓе, кои уживаат во состојбата статус кво. (23.08–22.09)