Впечатливи килими од плишани мечиња

Овие килими се рачно изработени, сошиени и дизајнирани од Агустина Вудгејт. Интересни се и карактеристични бидејќи се направени од најразлични рециклирани плишани мечиња кои им припаѓале на повеќе сопственици. Креаторката вели дека килимите освен тоа што упатуваат на личните приказни на сопствениците на мечињата, тие на некој начин и како да создаваат слика за нивните фамилијарни лози. Во источните култури, тепихот има централно место во домот и просторијата, па затоа секој од овие килими има и свое име. Погледнете подетално за што станува збор.

Впечатливи килими од плишани мечиња

Royal - Кралски

Впечатливи килими од плишани мечиња

Home - Дом

Впечатливи килими од плишани мечиња

Peacock - Паун

Впечатливи килими од плишани мечиња

Rose Petals - Розови ливчиња

Впечатливи килими од плишани мечиња

Galaxy - Галаксија

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар