Уникатни невестински торти со неверојатни набори од шеќерна глазура!

Секоја невеста посакува да има совршена невестинска торта, па доколку подготвувате свадба, следниве торти со сигурност ќе ви го одземат здивот со нивниот класичен изглед. Станува збор за неверојатни торти со 3Д набори од шеќерна глазура.

Уникатни невестински торти со неверојатни набори од шеќерна глазура!

Слободно можеме да кажеме дека овие торти им се конкуренција на невестинските фустани. Има ли нешто подобро од прекрасни шеќерни набори украсени со цветови кои можат да се јадат?

Уникатни невестински торти со неверојатни набори од шеќерна глазура!

Погледнете ги само овие пастелни набори декорирани со шеќерни анемони! Со сета должна почит, но оваа текстура од глазура сигурно ќе измами повеќе погледи од вашиот невестински фустан!

Уникатни невестински торти со неверојатни набори од шеќерна глазура!

Кој вели дека не може да се победи гравитацијата?! Несомнено е дека овие фантастични торти ги надминуваат сите очекувања!

Уникатни невестински торти со неверојатни набори од шеќерна глазура!

Уникатни невестински торти со неверојатни набори од шеќерна глазура!

Ви го отворивме апетитот? Погледнете ги и овие неверојатни торти што е жалосно да се јадат.

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар