Шик продавница за вино

Швајцарската фирма за дизајн OOS го дизајнираше ентериерот на оваа продавница за вино која се наоѓа во Цирих, во сопственост на Albert Reichmuth. „La Galerie du Vin” освен тоа што е продавница, исто така е и место за дегустација на вино и место за одржување семинари на тема вино. Целата продавница е тематски распоредена според потеклото на шишињата вино кои ги има. Вистински рај за љубителите на виното. Самиот ентериер зборува за тоа колку виното е подигнато на едно високо ниво. Погледнете…Шик продавница за виноШик продавница за виноШик продавница за виноШик продавница за виноШик продавница за виноШик продавница за вино

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар