Саркастични илустрации кои ќе треба да ги погледнете двапати за да ги разберете

Животот е забавен, но тој исто така е и суров. Московскиот уметник Антон Гудим има да каже нешто во врска со тоа. Повеќето од неговите илустрирани дела треба да се погледнат двапати за да се разбере пораката, но исто така треба да имате и пристојно познавање на интернет „мемињата“ и виралните приказни.

(30)-sarkastichni-ilustracii-koi-kje-treba-da-gi-poglednete-dvapati-za-da-gi-razberete-kafepauza.mk

Не го знаете хаштагот #followme? Тогаш можеби нема да ви биде смешна илустрацијата со ѓаволот кој води некого во пеколот. Но, не грижете се. Повеќето илустрации се саркастичен опис на општеството кое сите многу добро го познаваме и разбираме. Погледнете.

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар