Познатите брендови како лижавчиња

Овој интересен проект е едноставно наречен „Lolli-pop“ (Лижавче) и е дело на италијанскиот фотограф Massimo Gammacurta. Секое од овие лижавчиња претставува по еден од најпознатите светски брендови, кои се лесно препознатливи. Најинтересно е што секое лижавче може да се јаде. Погледнете ги и погодувајте за кој бренд станува збор:Познатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчињаПознатите брендови како лижавчиња

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар