Креативен глушец ни ја раскажува својата љубовна приказна

Креативен глушец ни ја раскажува својата љубовна приказна

Креативен глушец ни ги искажува своите чувства преку илустрирана љубовна приказна. Рачно изработените илустрации се дело на костариканскиот студент по графички дизајн Џекс Баркеро. Техниките кои тој ги користел за цртање се различни (водени бои, пенкало, пастелни бои), а инспирацијата ја нашол во страшното чувство наречено љубов.

Кративен глушец ја раскажува својата љубовна приказна

Можеби не сум многу паметен, но за тебе можам да нацртам илјада срца.

Можеби не сум многу паметен, но за тебе можам да нацртам илјада срца.

Не можам да те одведам во Париз, но за тебе ќе насликам галаксии.

Не можам да те одведам во Париз, но за тебе ќе насликам галаксии.

Некои денови немам многу време. Но она што не го знаеш е дека секогаш мислам на твојата насмевка.

Некои денови немам време. Но, тоа што не го знаеш е дека твојата насмевка постојано живее во моите мисли.

Ти си толку убава, што дури и да не ме сакаш јас сум среќен што воопшто те запознав.

Постојат толку многу нешта што сметам дека се убави кај тебе, што дури и да не ме сакаш јас сум среќен што воопшто те запознав.

Но би сакал да знам... дали некогаш ќе добијам шанса кај тебе?

Но би сакал да знам… Дали некогаш ќе имам шанса?

Ти си прекрасна.

Ти си прекрасна.

Ако сакате да знаете како ќе заврши оваа љубовна приказна, следете го авторот на овој линк.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар