Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

Цртаните филмови на Дизни се полни со ликови претставени со различни видови животни. Но, како би изгледале тие ако беа луѓе?

1. Бернард и Бјанка

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

2. Флотсам и Џетсам

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

3. Понго и Пердита

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

4. Гас и Жак

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

5. Олаф и Свен

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

6. Фланер и Себастијан

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

7. Скитникот и дамата

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

8. Робин и Лејди Маријан

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

9. Мики и Мини Маус

Како би изгледале ликовите на Дизни ако беа луѓе?

За повеќе илустрации продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар